AG Advokat

AG Advokat Banner

När vi startade byrån för drygt 30 år sedan fanns varken begreppet nisch- eller boutiquebyrå. Vi satte inte någon etikett på det vi bestämde oss för att göra, men målsättningen var att bli bäst på bygg- och entreprenadjuridik. Vi lyckades mycket väl med detta och har nu länge varit ledande inom dessa områden. De viktigaste komponenterna för att lyckas med detta har dels varit rekryteringen av kapabla och kompetenta medarbetare, dels vår framåtanda och ständiga strävan efter att utvecklas, men också att vi hela tiden ser till att ha roligt tillsammans på vägen.

Längs vägen bestämde vi oss för att göra det enklare för våra klienter genom att bredda vår verksamhet till att täcka in i princip allt som fastighets- respektive byggbranschen efterfrågade. Sagt och gjort, vi såg till att även omfatta kommersiell hyresrätt, offentlig upphandling, fastighetstransaktioner och fastighetsfinansiering. Det har varit en spännande resa till att bli den specialiserade fullservicebyrån för fastighet och entreprenad som vi är idag. På resan har vi dessutom vuxit och är idag över 80 medarbetare.

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Varmt välkommen att kontakta HR-koordinator Cecilia Fryxå, på cecilia.fryxa@agadvokat.se.

Läs mer om vår verksamhet här: agadvokat.se

Vem bryr sig om juridik? Den 19 november har AG Advokat nöjet att bjuda in dig som pluggar juridik på ett digitalt event med Juridikpoddens Mårten Schultz och Tove Lindgren, som kommer att tala om juridikens funktion: Varför finns den, och vem bryr sig? Eventet avslutas med en frågestund med medarbetare på AG Advokat. Info och anmälan i bio ⚖️💻⭐️

mailchi.mp/agadvokat/event-nov-2020

AG Advokat Profile