Baker McKenzie

Baker McKenzie - Banner

Vi är ett sammansvetsat team på drygt 100 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö med gemensamma aktiviteter såsom lunchlöpning, internationella fotbollsturneringar och AW:s på Stockholmskontoret. Tillsammans arbetar vi över rättsområden och landsgränser för att bistå våra klienter på bästa sätt. Baker McKenzie grundades i Chicago 1949 och idag är vi fler än 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Vårt svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 och Baker McKenzie undertecknade FN:s Global Compact 2015.

Att knacka på vår dörr i Stockholm är som att stå på tröskeln till alla 77 Baker McKenzie-kontor i alla 46 länder samtidigt. Tillsammans gör vi flest cross border-affärer i världen. För tionde året i rad.

Hur är det möjligt? Därför att vi inte är ett nätverk av olika byråer, utan ett globalt nystan av lokal kompetens. Ett företag som alltid tänker och agerar som en enhet. Ett företag med gemensamma värderingar, rutiner och processer - obegränsade av språk kultur och juridik.

Vi på Baker McKenzie vet att praktisk utbildning är oumbärlig för att ta klivet mot att bli en framgångsrik jurist. Och det krävs mycket mer än vad det svenska juristprogrammet har att ge. Därför är vi stolta över att varje år kunna erbjuda ett antal studenter sommarnotariat och uppsatspraktik hos oss, på världens högst rankade advokatbyrå.

Vi förväntar oss inte heller att du är en fullfjädrad, perfekt jurist från första dagen. Därför får du gå vårt utvecklingsprogram “The Bakery”, där vi steg för steg coachar dig till att bli en framgångsrik affärsjurist - både på svenska och på engelska.

Vi är alltid nyfikna på nya juristtalanger. Därför vill vi gärna träffa studenter som du och berätta mer om vår byrå, till exempel om dina framtida kollegor, som sitter i Chicago, Johannesburg och Guadalajara. Och att det globala samarbetet med dem blir vardag för dig.

Vill du veta mer? Besök då vår karriärsida: bakermckenziestockholm.se eller hör av dig till Filip Edström, HR Coordinator, på 0704 45 98 96 alt. filip.edstrom@bakermckenzie.com.

Instagram: @bakermckenziestockholm

Facebook: Baker McKenzie Stockholm

Linkedin: Baker McKenzie Sweden

Arbetsmöjligheter

Kvällsreceptionist

Sommarnotariat, 6 - 8 platser

Uppsatspraktik, fyra platser per termin fördelat på två perioder