Bird & Bird

Bird & Bird - Banner

Världen har aldrig rört sig snabbare än nu och på Bird & Bird är vi inriktade på att hjälpa företag att navigera rätt i det föränderliga digitala landskapet - vare sig det gäller kommersiella avtal, företagstransaktioner, tvister, personalfrågor eller immateriella rättigheter. Affärer stannar sällan inom Sveriges gränser och därför finns Bird & Birds medarbetare på 29 kontor i 20 länder runt om i världen.

Som medarbetare på Bird & Bird får du ta del av en mängd olika sociala och yrkesrelaterade möten och aktiviteter. Med kollegorna i Stockholm erbjuds allt ifrån måndagsfrukostar, Lunch & Learns, AWs, sportaktiviteter och kick-offer. Dina internationella kollegor får du träffa och lära känna på årliga verksamhets- och branchrelaterade konferenser på våra kontor runt om i världen.

Vi har ett tydligt kompetensutvecklingsprogram lokalt, nordiskt och internationellt för alla anställda. Att arbeta för Bird & Bird ska vara stimulerande, utmanande och roligt. Vi erbjuder arbete i en internationell miljö och vi jobbar kontinuerligt för att säkerställa kompetensutvecklingen för alla anställda.

Vi arbetar idag inom flera verksamhetsområden: IP, Commercial, Corporate, Data Protection, Tax, Employment, Dispute Resolution och Real Estate. Vi är stolta över vårt branschfokuserade arbete som ger varje medarbetare chansen att specialisera sig och bli expert inom flera olika branscher: Automotive, Aviation, Energy & Utilities, Financial Services, Life Sciences & Healthcare, Media, Entertainment & Sport, Retail & Consumer och Tech & Comms.

Vi finns idag på 29 kontor i 20 länder. Utöver Stockholm och i övriga Europa finns vi i även i Asien, Australien & Nordamerika. På kontoret på Norrlandsgatan 15 är vi idag 60 medarbetare och globalt 2900.

För dig som student erbjuder vi:

  • Rekrytering efter examen
  • Extrajobb och traineetjänster
  • Uppsatspraktik

Är du sugen på att veta mer? Kontakta vår HR Koordinator Sandra (sandra.braborg@twobirds.com) eller läs mer på twobirds.com.