Causey Westling

Causey Westling - Banner

Hållbar skatterådgivning med medarbetarna i fokus.

Vi är en modern skattebyrå som genom rådgivning och digitala system erbjuder specialkompetens mot fastighetssektorn för att hjälpa dem betala rätt skatt.

Vårt team är en unik mix av jurister, ingenjörer, ekonomer, matematiker och systemutvecklare som dagligen bistår fastighets-, bygg- och industribolag att fastställa korrekta och optimerade skattebelopp genom rådgivning inom bl.a. inkomstskatt, avskrivningsoptimering, moms och fastighetstaxering. Genom detaljerade granskningar av fastighetsinvesteringar identifierar vi möjligheter till värdemaximering i förvaltning samt förvärv, försäljning och omstruktureringar av fastighetsinnehav.

Vi har byggt en arbetsmiljö som är platt och präglad av öppenhet och engagemang, och där alla aktivt uppmuntras att komma med nya idéer och tankar. Genom att utbyta kunskap och erfarenheter inspirerar vi och stöttar varandra. Hos oss ska alla få de verktyg som behövs för att kunna utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Det är dessutom självklart för oss att ett hållbart företag börjar med hållbara människor. Vi månar om våra medarbetares hälsa och är övertygade om att en god balans mellan arbete och fritid bygger välmående medarbetare. Och så något av det allra viktigaste: vi tycker att det är viktigt att ha roligt tillsammans, både på och utanför arbetsplatsen. Det är det lilla extra som gör att vi vill gå till jobbet varje dag.

Vi erbjuder dig som är student extrajobb samt praktikplatser. Du får bistå våra medarbetare med alltifrån rättsutredningar till skattemässiga klassificeringar, och får en god inblick i livet på en modern skattebyrå. Håll utkik efter utlysta tjänster och läs mer på causeywestling.com/karriar