Delphi

Vi är Delphi.

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom många av affärsjuridikens områden. Vi är totalt 195 medarbetare, varav fler än 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

Genom att korsa djup affärsförståelse med nya smartare sätt att tänka, skräddarsyr vi vår service, expertis och erbjudanden efter våra klienters olika behov. Vi ger tydliga råd och rekommendationer baserade på varje klients unika affärsutmaning och är en strategisk samarbetspartner till våra klienter. Vi driver utvecklingen framåt och utmanar varandra, våra klienter och branschen med den bästa affären som mål.

För att vara klienternas viktigaste partner i en föränderlig tid behöver vi medarbetare med en särskild drivkraft och ett särskilt mod. Vi arbetar i små, effektiva team med professionell handledning i nära samarbete med seniora jurister. Hos oss får du omväxlande arbetsuppgifter och tidig klientkontakt. Vi arbetar med stöd av digitala verktyg inom AI och väljer aktivt nya metoder och verktyg som bidrar till en ökad utveckling och kunskap för dig som medarbetare.

”En stor del av det som gör att jag trivs så bra på Delphi är att jag får utrymme för att vara mig själv och att jag får möjlighet att engagera mig i frågor som jag brinner för.” – Karin Roberts, Counsel.

Vi erbjuder dig som student en rad spännande möjligheter som ger dig en inblick i hur det är att arbeta hos oss, redan innan du har tagit examen. Hos oss finns möjlighet till bl. a sommarnotarieprogram, extrajobb och uppsatspraktik. Connecta med oss genom vår talangpool Friends of Delphi på delphi.se där du får koll på vad som händer hos oss, ta del av inbjudningar till event och information om lediga tjänster som matchar din profil.

Vi är en annorlunda advokatbyrå. Vi vågar tänka nytt. Vi vågar gå vår egen väg.

Välkommen att läsa mer på delphi.se.

Delphi Banner