DLA Piper

DLA Piper är en av världens största internationella advokatbyråer med kontor i över 40 länder. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder specialistkompetens inom alla delar av affärsjuridiken. Utbildningsprogram, secondments och pro bono-arbete är återkommande inslag i vår vardag. Vår kultur kännetecknas av stark gemenskap och god stämning. Vi värdesätter samarbete och fokuserar på att leverera resultat med hög kvalitet för att tillsammans driva byrån framåt.

Vi är nyfikna på att lära känna dig redan under studietiden och hoppas att du vill ta tillfället i akt att utforska oss som byrå! Under studietiden erbjuder vi tjänster som sommarnotarie, vinternotarie, uppsatspraktik och extrajobb. Vi anställer nyutexaminerade biträdande jurister löpande under året. Välkommen in på dlapiper.se för att läsa mer.

Såhär beskrev Emanuel Bergqvist, numera biträdande jurist, sin tid som sommarnotarie:

“Sommarnotarietjänsten överträffade på många sätt mina förväntningar. Jag har fått prova på att arbeta på riktigt och har involverats i projekt på allvar där ens insatser har reell påverkan på ett projekt. Min förväntning var nog att man skulle få mindre viktiga ‘småuppgifter’ och kanske inte få involveras i något stort, men det har varit tvärtom och det har gjort att jag lärt mig otroligt mycket. Jag har också träffat otroligt många härliga personer som jag fått jobba med och lära känna. Det jag förstått mer och mer är vikten av god stämning och team-spirit på arbetsplatsen och där tycker jag att DLA Piper är riktigt duktiga på att välkomna nya medarbetare. Man känner sig snabbt som en i gänget.”

Vill du veta mer om byrån, karriärmöjligheterna eller något annat? Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Webbinarium