Eversheds Sutherland

Vilka är vi?

Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 68 kontor i 32 länder. Byrån anses vara bland de tio främsta i världen och rankades 2019 som den ledande advokatbyrån i UK av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm sysselsätter för närvarande ett femtiotal medarbetare och tillhandahåller expertis inom de allra flesta affärsjuridiska områden och branscher.

Som jurist hos Eversheds Sutherland erbjuds du ett varierande och roligt arbete på en internationell advokatbyrå. Möjligheter till arbete vid andra kontor inom Eversheds Sutherland runt om i världen finns och uppmuntras. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, mentorskap och feedback för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Vi ser våra medarbetare som en investering och vi strävar efter att ha en långsiktig och ömsesidigt framgångsrik relation.

Jag valde Eversheds Sutherland eftersom jag ville få chansen att arbeta på en av världens största internationella advokatbyråer. Möjligheten att få jobba på något av byråns andra kontor runt om i världen var för mig viktig. Under min tid på Eversheds Sutherland har jag fått jobba med klienter i gränsöverskridande uppdrag. Det har blivit tydligt för mig att det är en byrå med högt i tak och en stark teamkänsla där man blir utmanad och utvecklas i en positiv internationell miljö! - Anna, Associate

ES Young Talents

Vi tycker att det är viktigt att studenter får en inblick i affärsjuristens vardag. Vi erbjuder därför varje år sex studenter möjlighet att lära känna oss och vårt arbetssätt genom att delta i ES Young Talents. Målet med ES Young Talents är att ge studenter i slutskedet av sin utbildning en inblick i det praktiska arbetet på en internationell affärsjuridisk advokatbyrå. Under ES Young Talents får studenterna bland annat genomföra caseövningar, hantera klientmöten, få en inblick i hur man lämpligast prioriterar arbetsuppgifter samt lära känna Eversheds Sutherland från insidan.

Sommarnotarietjänstgöring

Som sommarnotarie hos Eversheds Sutherland får du under 4 till 6 veckor prova på hur det är att arbeta som affärsjurist på en internationell advokatbyrå. Du kommer arbeta brett inom våra områden, både självständigt och i team under ledning av någon av byråns advokater eller biträdande jurister.

Kvällsmedarbetare

Som kvällsmedarbetare erbjuds du en möjlighet att få inblick i arbetet på en internationell affärsjuridisk advokatbyrå och chansen att prova på juridiskt arbete.

I rollen som kvällsmedarbetare arbetar du ca två kvällar i veckan under en period om ett år. Du kommer att få arbeta brett inom ett flertal affärsjuridiska områden där du fungerar som juridiskt och administrativt stöd till byråns delägare och biträdande jurister. Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bland annat korrekturläsning och översättning av avtal, upprättande av mindre rättsutredningar samt administration i samband med transaktioner.

Som kvällsmedarbetare är du självklart även välkommen att delta i våra sociala aktiviteter och internutbildningar.


Hemsida: eversheds-sutherland.se

Instagram: @eslawsweden

LinkedIn: Eversheds Sutherland Sweden

Antal anställda i Stockholm: +50

Nyrekryteringar per år: 3–5

Verksamhetsländer: 68 kontor i 32 länder

Arbete under studierna? Ja, som kvällsmedarbetare

Sommarnotarietjänstgöring? Ja

Kontakt: rekrytering@eversheds-sutherland.se