EY

Är du intresserad av en karriär som skattekonsult eller affärsjurist?

Inom EY Tax & Law arbetar skattekonsulter och affärsjurister inom många spännande områden såsom bolagsrätt, avtalsrätt, arbetsrätt, företags- och personbeskattning, moms, internprissättning, fastighetsbeskattning, immigration mm. Som konsult hos oss får du arbeta med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter i en internationell miljö och mot några av våra största uppdragsgivare, både i Sverige och utomlands. Du får tillgång till de främsta experterna inom skatt och affärsjuridik samtidigt som du erbjuds en stor möjlighet att påverka din egen karriär.

EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden. För att du ska trivas i en konsultroll hos oss behöver du vara naturligt nyfiken, samarbetsvillig och relationsbyggande. Du har en stark målorientering med ambition att utvecklas och du tycker om att ge professionell service. I gengäld kan du förvänta dig stöd och coachning av erfarna kollegor, samt den professionella utbildning som du behöver för att starta och växa i din karriär.

Vårt syfte är Building a better working world och är grunden för vår kultur. På EY utvecklar vi ledare och medarbetare som är med och bidrar till ett bättre fungerande affärsliv. Våra 250 000 medarbetare och 1 miljon alumner bildar tillsammans ett starkt nätverk. Var och en av dessa människor leder och inspirerar andra under deras tid på EY och därefter, och förverkligar vårt syfte i sitt dagliga arbete.

Vill du ha en karriär som är lika unik som du? Ta gärna kontakt med Erica Ejnestrand, rekryteringsansvarig för Tax & Law i Sverige, om du har frågor kring vår rekryteringsprocess eller våra pågående uppdrag: erica.ejnestrand@se.ey.com

A career as unique as you are. It’s yours to build.

EY Banner

Om EY

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar samt i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.

Är du nyfiken på en framtid som skattekonsult eller affärsjurist?

Vi söker uppsatspraktikanter med start vårterminen 2021 till flera områden inom EY Tax & Law. Genom att göra praktik hos oss kommer du dra nytta av yrkeserfarenhet och coaching samt få insikt i hur vardagen på EY verkligen är. Det är också en möjlighet att lära känna oss lite bättre och börja bygga värdefulla relationer.

Sök på uppsatspraktik bland våra lediga tjänster så hittar du de annonser som är öppna just nu. Fler kan tillkomma, så håll utkik!

Studerar du juridik och är intresserad av att arbeta på EY Tax & Law?

Skicka in en intresseanmälan här för framtida möjligheter hos oss.