Glimstedt

Glimstedt Banner

Glimstedt är en av Sveriges största advokatbyråer med stort fokus på affärsjuridik. Tillsammans är vi fler än 250 medarbetare på våra 14 kontor i Sverige och tre i Baltikum. Vi är en av Sveriges mest jämställda byråer och vårt engagemang sträcker sig utanför kontorets väggar. Vi vill aktivt bidra till det samhälle vi verkar i och därför engagerar vi oss i olika föreningar och samhällsfrågor som ligger i linje med våra värderingar.

Samtidigt som vi är en av de största byråerna erbjuder vi våra medarbetare en personlig arbetsplats med stor möjlighet att påverka och bli en del av verksamheten. Våra kontor är personliga och vi arbetar tillsammans. Vi tror på en intern transparens och vill gärna att våra medarbetare engagerar sig i organisationen, det skapar en meningsfullhet och chans till medbestämmande. Det finns många juridiska affärsområden att välja mellan och det finns möjlighet att prova sig fram, man ingår i det affärsområde där kompetens och utvecklingsvilja finns. Vi arbetar bland annat med kommersiell rätt t.ex. M&A, bolagsrätt och avtalsrätt, fastighetsrätt, konkurser och rekonstruktion samt kommersiella tvister.

Som anställd hos oss får du redan från början stort eget ansvar och stimulerande uppgifter att lösa. Vi vill att våra anställda ska utvecklas i takt med byrån och på det sättet erbjuda möjligheter för alla medarbetare samtidigt som vi är måna om att leverera bästa möjliga kvalité till våra klienter. Du kommer att omges av och arbeta tillsammans med några av Sveriges mest erfarna advokater och vassaste talanger.

Hos oss finns ett utbildningsprogram som alla kan ta del av, utöver det så arrangerar vi årligen resor, konferenser och kurser tillsammans. Alla våra kontor har egna traditioner såsom AW, träning, kick-offer, föreläsningar och annat.

För studenter erbjuder bland annat uppsatspraktik varje termin, ett väldigt bra sätt att få in en fot och samtidigt få känna på byrålivet. Varje år anställer vi flera nyexaminerade jurister på våra kontor runt om i landet. Sök dig till oss om du är på jakt efter ett utmanande arbete i en stimulerande miljö med stor möjlighet att utvecklas.

Du når oss via hemsidan Glimstedt.se eller via sociala medier facebook.com/advokatfirmanglimstedt, linkedin.com/company/advokatfirman-glimstedt

Arbetsmöjligheter:

Glimstedt anställer ca 15 jurister per år runt om i landet. Håll utkik efter tjänster på vår hemsida eller LinkedIn/Facebook.

Varje termin erbjuder vi flera praktikplatser runt om i landet. Det finns platser kvar i höst men framförallt så har vårens platser sin sista ansökningsdag den 15 november, läs mer här: glimstedt.se/karriar/uppsatspraktik/