Hannes Snellman

Hannes Snellman - Banner

Namn: Hannes Snellman

Inriktning: Affärsjuridik

Kontor: Stockholm och Helsingfors

Antal anställda: 300, varav 100 i Stockholm

Hemsida: hannessnellman.com

Kontaktperson: Annie Tillmo, HR Coordinator, annie.tillmo@hannessnellman.com

Our People är nyckeln till vår framgång. Hos oss arbetar du projektbaserat i skräddarsydda team med spännande och utmanande uppdrag med våra klienter. Vi arbetar med aktiemarknadsrätt, företagsöverlåtelser, finansiering, konkurrensrätt, offentlig upphandling, arbetsrätt, tvister samt IT- och immaterialrätt.

Vi uppmanar alla kollegor att ta Ownership för sin egen utveckling och stöttar detta genom vårt interna utbildningsprogram, Hannes Academy, som ger dig viktiga verktyg i din professionella och personliga utveckling.

Vi är One Firm och gillar att hitta på roliga aktiviteter tillsammans. Vi har till exempel en bokklubb under ledning av vår biträdande jurist Saara, en löpargrupp med vår grafiska designer Markus i täten, samt veckovisa innebandy- och padelträningar.

Hos oss kan du arbeta redan under studietiden och vi erbjuder flera traineetjänster: Evening Receptionist, Evening Legal Assistant, Law Student Trainee, Summer Trainee och Thesis Trainee. Som trainee hos oss får du in en fot i den affärsjuridiska världen redan under studietiden. Vi är glada över att många av våra trainees även väljer att stanna kvar hos oss som biträdande jurister efter examen!

Vi kan som enda byrå i Sverige stolt presentera vårt unika Law Student Trainee Programme där du som student introduceras till affärsjuridiken redan under din utbildning. Ansökan är nu öppen för våren 2021!

Law Student Trainee Programme

Vi kan som enda byrå i Sverige stolt presentera vårt unika Law Student Trainee Programme där du som student introduceras till affärsjuridiken redan under din utbildning.

Som Law Student Trainee hos oss får du värdefull arbetslivserfarenhet samt kunskaper, färdigheter och kontakter som är värdefulla på din väg att bli en framgångsrik jurist. Under fyra månader arbetar du heltid i en av våra arbetsgrupper med varierande uppgifter. Du jobbar såväl självständigt som i team och får delta i spännande och unika projekt och lära dig hur vi arbetar med våra svenska, nordiska och internationella klienter.

Traineeprogrammet pågår mellan 1 februari och 31 maj och är avlönat med 20 000 kr i månaden. Vi söker juriststudenter med ett intresse för affärsjuridik och näringslivsfrågor. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga, goda kunskaper i svenska och engelska samt har avslutat din femte termin vid programmets start. Om du är särskilt intresserad av ett specifikt affärsområde får du gärna ange det i din ansökan.

Sök tjänsten genom att gå in på vår hemsida och skicka in din ansökan med CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg redan idag. Ansökan stänger den 15 november men intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!