IUNO

Säg hej till IUNO

Framtidens advokat

IUNO bryter med konventionellt tänkande, eftersom den mest använda lösningen inte nödvändigtvis behöver vara den rätta. Därför utreder vi alla alternativ innan vi kommer fram till den lösning som skapar det största värdet för IUNO och kunden. Vi presenterar nya och konkreta regler för vad det innebär att driva en modern advokatbyrå.

Vi arbetar så långt som möjligt digitalt och med den senaste tekniken som skapar värde för kunden. Våra medarbetare är vana vid att arbeta med IT och nyfikna på de möjligheter som erbjuds.

På IUNO är vi inte bundna av gränser. IUNO grundades 2011 och är idag en advokatbyrå med internationell inriktning med cirka 70 medarbetare på våra kontor i Köpenhamn, Stockholm och Oslo. Vi samordnar ofta projekt i andra delar av världen.

Vi stödjer våra medarbetare om de vill arbeta utomlands som en del av sin fortbildning.

Kunden i fokus

Det räcker inte med att vara en skicklig jurist, om du vill bli en bra advokat. Vi är hängivna att skapa lösningar på kundernas rättsliga utmaningar så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Vårt förhållningssätt till våra kunder och omvärlden är informell, och vi bemöter alla på ett personligt och jämlikt sätt. Vi kommer alltid att hellre bygga en långvarig relation än att bara utföra ett enstaka uppdrag.

People first

Vi tror att värderingar och utveckling kommer från människor. IUNO vill attrahera och behålla de bästa kandidaterna genom att fokusera på modern ledning och talanghantering.

Vi kavlar upp ärmarna när så behövs, men vi håller även huvudet kallt när det brinner om knutarna. Att våra kunder behöver oss är något vi verkligen värderar och uppskattar, och vi lägger vikt på att vara tillgängliga. Men vi njuter även av ledighet och unnar oss det med råge när möjlighet ges.

Det ska vara kul att gå till jobbet

På IUNO respekterar vi varandra, både när det gäller våra olikheter och den unika insats som vi bidrar med varje dag för allas bästa. Vi tar del av varandras framgångar och alla åtgärder sker i företagets intresse.

Vi lägger vikt på att det ska vara kul att gå till jobbet och att alla bidrar till att prägla verksamheten. Vår tillgång till ledning och utveckling är personlig och skräddarsydd utefter medarbetaren.

iuno.law kan du läsa mer om oss, och du kan dessutom hitta oss på Facebook och Instagram.