MAQS

Vi ser längre

Hos oss märks omtanken, syns engagemanget och känns gemenskapen.

Välkommen till MAQS, byrån som drivs av att skapa nytta och växer av att lyfta såväl varandra som kund. Kunskap, samarbete och gemenskap har ett sömlöst flöde genom hela organisationen. Vi ser långsiktigt på verksamhet, relationer och medarbetare med hållbarhet i fokus. Det är där det professionella och omtänksamma möts som vi finner vår anda. En MAQS-anda som lever på den oupphörliga viljan att bli bättre - och på en gemenskap som gör att vi tillsammans går, når och ser längre.

Att arbeta på en affärsjuridisk byrå är krävande men samtidigt mycket utvecklande och roligt. Som medarbetare på MAQS erbjuds du goda karriärmöjligheter på en arbetsplats där vardagen kännetecknas av lusten att veta mer än mer, där vi kommunicerar enkelt och alltid har dörren öppen, för varandra och kund.

Studentmedarbetare

Vi erbjuder ett spännande och givande extrajobb för dig som läser juristprogrammet i Stockholm, Göteborg eller Lund. Som studentmedarbetare hos oss får du värdefull erfarenhet och en bra inblick i hur det är att arbeta på byrå, samtidigt som du får möjlighet att lära känna oss på MAQS.

Detta passar dig som har läst minst fem terminer och är nyfiken på affärsjuridisk byrå. Arbetsuppgifterna varierar med allt från enklare juridiska uppgifter, administration och eventarrangemang till bemanning av vår reception. Du jobbar ca 1–2 eftermiddagar i veckan, arbetstiderna är flexibla och går utmärkt att kombinera med studierna.

Sommarnotarietjänst

Under sommaren har vi på MAQS möjlighet att erbjuda studenter sommarnotariat. I sex veckor får du som sommarnotarie prova på arbetet som jurist på riktigt, under nära handledning av våra erfarna jurister. Du kommer att ingå i någon av våra bransch- och specialistteam och aktivt delta i byråns löpande arbete, varvat med utbildning och sociala aktiviteter som en naturlig del i vår vardag.

Det är en möjlighet för oss att få lära känna dig samtidigt som du får en inblick i yrket som affärsjurist, vilket ger ett försprång och värdefull erfarenhet inför din fortsatta karriär. Flera av våra jurister och delägare började sin karriär på MAQS som just sommarnotarier.

För att bli antagen som sommarnotarie ska du ha slutfört din sjunde termin på juristlinjen med goda resultat och ha ett intresse av att jobba på affärsjuridisk byrå efter avslutad utbildning. Du ansöker via hemsidan med ett välmotiverat personligt brev, CV och betygsutdrag från juristutbildningen.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya talanger med siktet inställt på affärsjuridik och värderingar i linje med MAQS-andan. Därför är spontanansökan alltid öppen för dig som vill ansöka till oss!

Skicka spontanansökan