Morris Law

Morris Law Banner

Namn: Morris Law

Startår: 2014

Antal anställda: 70

Geografisk placering: Göteborg och Stockholm. Nu även med filial på Öckerö i Göteborgs skärgård.

Verksamhetsområden: Morris Law är en affärsjuridisk fullservicebyrå

Nyanställningar per år: Vi anställer löpande

Vi ger möjlighet till: Uppsatspraktik, sommarnotarietjänst

Vi söker: Till alla verksamhetsområden, i både Stockholm och Göteborg. Vår tillväxtmarknad är Stockholm och där planerar vi in våra kommande rekryteringar.

Kort om oss

Morris Law är en modern advokatbyrå med affärsjuridisk inriktning. Vi kombinerar kundfokus, laganda och rådgivning av högsta kvalité med modern teknik, effektiva arbetssätt och modern prissättning. Vår verksamhet genomsyras av våra kärnvärden challenger, transparent och human. Vi vill helt enkelt vara bäst på det vi gör och sättet vi gör det på!

Vi har tre år i rad blivit utsedda till årets modernaste byrå i Regis branschstudie.

En Morris

En Morris är någon som vill mer. Som ledsnat på en alltför stillastående bransch. Som vill utmana och utveckla. Som inte förstår varför advokat närmast blivit en synonym till konservativ. Som vet att ingenting var bättre förr. Någon som tar sig an framtiden med öppna armar och stor tillförsikt. Som ser möjligheter med ny teknik och verkligt kundfokus. Som gärna jobbar hårt, åtminstone när det gör faktisk skillnad. Men som däremot inte gör skillnad på sina medmänniskor. Oavsett om de är kollegor, klienter eller familj. En som förstår juridikens kraft och därför vill använda den till att göra vår värld lite bättre. En dag i taget.

Morris Law - En Morris Morris Law - En Morris 2 Morris Law - En Morris 3 Morris Law - En Morris 4 Morris Law - En Morris 5