Svalner

Svalner Banner

Skatterätt med goda möjligheter för tillväxt

Svalner är Sveriges ledande oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning. Tillsammans är vi mer än 70 jurister som arbetar inom företagsbeskattning och indirekta skatter, finansiell rådgivning samt redovisning. Vi erbjuder specialistkompetenser inom bland annat fastigheter, fåmansföretag, bank och finans, M&A samt private equity. Vi är en del av det internationella nätverket WTS Global som är verksamt i mer än 100 länder.

Att jobba här

Svalner är en arbetsplats full av nya utmaningar, där du hela tiden utvecklas till en bättre skattejurist, sida vid sida med engagerade och kunniga kollegor. Uppgifterna kan variera, men vi strävar efter att varje dag ska präglas av god stämning och generöst delande av kompetens och expertis. Vi har regelbundet frukostar, konferensresor och after work – allt för att ha det högt i tak och upprätthålla en företagskultur som är både prestigelös och konstruktiv.

Alltid under utveckling

Vi anordnar löpande utbildningar, seminarium och event. Eftersom flera av våra medarbetare undervisar regelbundet vid olika universitet och enskilda kursanordnare kan du vara säker på att det finns mycket att lära sig av dina kolleger. Dessutom ser vi till att hålla lunchseminarier med föreläsare samt interna gruppluncher där den senaste rättsutvecklingen analyseras. För dig som vill fördjupa dig ytterligare finns det även möjligheter att delta vid externa kurser, i Sverige såväl som utomlands, samt att åka på secondments utomlands genom vårt internationella nätverk med WTS Global.

Vilka vi söker

För att du ska trivas hos oss behöver du vara driven, ha integritet, gott omdöme och ett starkt engagemang. Precis som oss vill du utvecklas, utmanas och bidra till den goda stämningen på arbetsplatsen – vi är nämligen övertygade om att vi arbetar bättre och effektivare i en positiv miljö. För oss är det självklart att våra medarbetare har ett stort intresse för skatterätt, goda akademiska meriter samt mycket goda kunskaper i engelska.

Intresserad? Läs mer och sök lediga tjänster på svalner.se