Vinge

Vill du vara i händelsernas centrum?

På Vinge får du chansen att vara i händelsernas centrum. Vi har en viktig roll i Svenskt Näringsliv och är en betydelsefull byggsten för att säkerhetsställa att saker sköts korrekt. Vi jobbar med de mest komplexa och spännande uppdragen, både i Sverige och internationellt, och kan se resultaten av vårt arbete ute i samhället. Som medarbetare på Vinge kommer du tidigt märka din möjlighet att påverka – för våra klienter blir ditt bidrag viktigt.

De bästa förutsättningarna att utveckla din förmåga finns hos en arbetsgivare som ser din talang och förstår vad som driver dig. Som ger dig utmaningarna, finns vid din sida och står redo med ett team av experter bakom dig när du behöver.

Inget uppdrag är det andra likt. För att kunna ta oss an våra klienters utmaningar behöver vi medarbetare med olika förmågor och perspektiv, som med sina unika kompetenser kan samverka i team och göra skillnad tillsammans. Vi tror på en arbetsplats där varje persons särdrag får utvecklas, en arbetsplats där var och en kan nå sin fulla potential.

Vinge har en tydlig karriärmodell och i varje steg finns specificerade kriterier vad gäller kunskaper, färdigheter och personlig utveckling. Vi har en egen ”Vingeakademi”, ett rotationsprogram samt möjligheter till secondment hos klient eller på advokatbyrå utomlands.

Välkommen till oss!

Om Vinge

Vinge är en av Nordens största fullservicebyråer med ca 450 medarbetare. Vi praktiserar djup och bred kompetens inom alla affärsjuridiska verksamhetsområden. Vi verkar på en global marknad och våra uppdrag är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel.

”Vem är du och hur vill du utvecklas? De bästa förutsättningarna att forma din förmåga finns hos någon som ser dig, din talang och förstår vad som driver dig. Som ger dig utmaningarna, finns vid din sida och står redo med ett team av experter bakom dig när du behöver.” – Vinge

För dig som är student!

Som juridikstuderande är du vår framtid och vi vill gärna lära känna dig under utbildningens gång. De allra flesta vi anställer är juriststudenter som vi tidigt byggt en relation med, ta därför verkligen tillfället i akt redan under utbildningen. Det finns många tillfällen att lära känna oss och att upptäcka det roliga med affärsjuridik. Särskilda tillfällen är:

Vinge Talang: vinge.se/vingetalang Vinges karriärnätverk där du får inbjudan till exklusiva seminarier, kontaktsamtal och sociala event. Gå med redan nu!

Vingeveckan: vinge.se/vingeveckan

Arbete i Talangpoolen: vinge.se/jobbunderstudietiden

Sommarnotarieprogram: vinge.se/sommarnotarie

Uppsatspraktik: vinge.se/uppsatspraktik


Kontaktperson: Lovisa Larsson, lovisa.larsson@vinge.se

Vinge i sociala medier – möt, följ och håll kontakten med oss!

Instagram - @vinge_life

Facebook - @vinge.se

Linkedin - @advokatfirman-vinge_kb