White & Case

White & Case är en av världens största advokatbyråer. Under de senaste hundra åren har vi byggt ett nätverk med ca. 2200 jurister fördelade på 44 kontor i ett trettiotal länder. Tack vare vårt internationella nätverk så kan vi idag jobba med klienter i 160 länder. Många av våra klienter är multinationella organisationer med komplexa behov som kräver engagemang från flera av våra kontor samtidigt. Det betyder att du som jurist får arbeta i en snabbrörlig miljö med kollegor från hela nätverket, över flera jurisdiktioner och på så sätt få genomgripande erfarenhet av internationell affärsjuridik. På White & Case i Stockholm har vi lång och gedigen erfarenhet inom områden såsom M&A, Private Equity, Debt Finance, Capital Markets och Dispute Resolution. Vi är också en av världens främsta givare av kostnadsfri juridisk rådgivning, så kallat pro bono-arbete.

Vi söker individer med varierande bakgrund, erfarenhet och personligheter. Du bör ha ett genuint intresse för juridik och affärsjuridik i synnerhet. En internationell vinkel är ett plus (utlandsstudier, jobb, praktik, utbytestermin etc.). Vi söker alltid talanger och just nu tar vi emot ansökningar till nästa års sommarnotarieperiod.

Besök gärna vår hemsida och följ oss på sociala medier för mer information. Det går även bra att kontakta elisabet.gustafsson@whitecase.com.

Om du är intresserad av en internationell karriär inom affärsjuridik på en av världens största advokatbyråer – läs mer om White & Case här!

Tävling

Ta chansen att vinna en Hövding! Svara på frågorna nedan:

  1. När öppnade White & Case sitt kontor i Stockholm?
  2. Hur många länder har White & Case kontor i?
  3. Inom vilka fem affärsområden arbetar vi mest på White & Case?
  4. Hur många Pro Bono-timmar arbetade vi under 2019 totalt världen över?

Maila dina svar till tina.kindvall@whitecase.com. Vi kommer att presentera vinnaren på vår Facebook-sida så följ facebook.com/whitecasesverige så att du inte missar ditt pris!