Den digitala mässan

Årets digitala mässa bjuder på högaktuella seminarier och samtal, intervjusessioner, videopitcher, företagspresentationer och all info du behöver om vilka arbetsmöjligheter som finns hos våra utställare. Du kommer kunna sitta hemma och utan kostnad genom Juristdagarnas plattform ta del av välproducerade samtal som spelas in och livesänds. Du har även möjlighet att boka intervjusessioner med företag och vara med på livesända aktiviteter under hela dagen.

Välkommen

Företag:

Om:

Vinge är en av Nordens största fullservicebyråer med ca 450 medarbetare. Vi praktiserar djup och bred kompetens inom alla affärsjuridiska verksamhetsområden. Vi verkar på en global marknad och våra uppdrag är till stor del internationella. Vinge har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel.

Företag:

Om:

Cederquist är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer och erbjuder specialistkompetens inom de flesta affärsjuridiska områden. Vi är topprankade inom alla våra verksamhetsområden. Vi är idag över 150 medarbetare, varav 100 jurister, som sitter på ett kontor i centrala Stockholm.

Företag:

Om:

Roschier är en av Nordens ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Vi kombinerar erfarenhet med entreprenörskap och bland våra klienter hittar du många av Nordens mest framgångsrika företag. Vi som arbetar på Roschier är nyfikna, engagerade och målmedvetna och tillsammans bidrar vi till våra klienters utveckling och framgång.

Företag:

Om:

White & Case är en av världens största advokatbyråer. Under de senaste hundra åren har vi byggt ett nätverk med ca. 2200 jurister fördelade på 44 kontor i ett trettiotal länder.

Företag:

Om:

Mannheimer Swartling är en fullservicebyrå med specialistkunskap inom samtliga affärsjuridiska områden. Utbildning och kunskapsutbyte genomsyrar hela vår affärsmodell och företagskultur. Vi drivs av att se våra medarbetare växa, och ger dig en unik grund för din professionella och personliga utveckling.

Företag:

Om:

Vi är ett sammansvetsat team på drygt 100 personer i Stockholm med den internationella byråns alla fördelar. Vi sitter i trevliga lokaler centralt på Vasagatan 7 och erbjuder dig en stimulerande, inkluderande och trevlig arbetsmiljö med gemensamma aktiviteter såsom lunchlöpning, internationella fotbollsturneringar och AW:s på Stockholmskontoret.

Företag:

Om:

Our People är nyckeln till vår framgång. Hos oss arbetar du projektbaserat i skräddarsydda team med spännande och utmanande uppdrag med våra klienter. Vi arbetar med aktiemarknadsrätt, företagsöverlåtelser, finansiering, konkurrensrätt, offentlig upphandling, arbetsrätt, tvister samt IT- och immaterialrätt.

Företag:

Om:

På Gernandt & Danielsson får du den stora byråns alla fördelar. Redan som studentmedarbetare får du arbeta med stora och komplexa ärenden, i nära samarbete med några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån inte större än att alla känner alla.

Företag:

Om:

På Linklaters är vi våra klienters tillförlitliga och innovativa rådgivare. Våra styrkor är samarbete över olika juridiska arbetsområden i hela världen. Vi är en innovativ byrå som alltid är villiga att lära oss mer och dela med oss av kunskap. Bli en del av oss och upptäck en karriär inom affärsjuridik där möjligheterna att utvecklas tillsammans är oändliga!

Företag:

Om:

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom många av affärsjuridikens områden. Vi är totalt 195 medarbetare, varav fler än 150 jurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping.

Företag:

Om:

Vi är en modern skattebyrå som genom rådgivning och digitala system erbjuder specialkompetens mot fastighetssektorn för att hjälpa dem betala rätt skatt.

Företag:

Om:

Vårt uppdrag är att hjälpa den som inte har fått betalt och vägleda den som ska betala. Vi har ett svårt uppdrag och stora befogenheter. Det kräver kunskap och handlingskraft. Omtanke och mod. Hos oss kan du räkna med utmanande arbetsuppgifter som även är utvecklande för dig.

Företag:

Om:

Världen har aldrig rört sig snabbare än nu och på Bird Bird är vi inriktade på att hjälpa företag att navigera rätt i det föränderliga digitala landskapet - vare sig det gäller kommersiella avtal, företagstransaktioner, tvister, personalfrågor eller immateriella rättigheter.

Företag:

Om:

När vi startade byrån för drygt 30 år sedan fanns varken begreppet nisch- eller boutiquebyrå. Vi satte inte någon etikett på det vi bestämde oss för att göra, men målsättningen var att bli bäst på bygg- och entreprenadjuridik. Vi lyckades mycket väl med detta och har nu länge varit ledande inom dessa områden.

Företag:

Om:

Centrum för rättvisa bildades år 2002 som en ideell och oberoende aktör med uppdrag att värna enskildas fri- och rättigheter. Vårt arbete utgår från en tydlig värdering: respekten för individens fri- och rättigheter är kärnan i en demokratisk rättsstat och ett anständigt samhälle.

Företag:

Om:

Inom EY Tax & Law arbetar skattekonsulter och affärsjurister inom många spännande områden såsom bolagsrätt, avtalsrätt, arbetsrätt, företags- och personbeskattning, moms, internprissättning, fastighetsbeskattning, immigration mm. Som konsult hos oss får du arbeta med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter i en internationell miljö och mot några av våra största uppdragsgivare, både i Sverige och utomlands.

Företag:

Juridisk Publikation

Om:

Juridisk Publikation är en akademisk juridisk tidskrift och ett forum för juriststudenter och yrkesverksamma jurister att närma sig juridiska problem och uttrycka juridiska åsikter. Juridisk Publikations syfte är att främja juridisk debatt genom att publicera artiklar av hög akademisk kvalitet om spörsmål i juridikens framkant och främja juriststudenters utveckling avseende analytisk förmåga, argumentation och språkbruk.

Företag:

Om:

Morris Law är en modern advokatbyrå med affärsjuridisk inriktning. Vi kombinerar kundfokus, laganda och rådgivning av högsta kvalité med modern teknik, effektiva arbetssätt och modern prissättning. Vår verksamhet genomsyras av våra kärnvärden challenger, transparent och human. Vi vill helt enkelt vara bäst på det vi gör och sättet vi gör det på!

Företag:

Om:

Glimstedt är en av Sveriges största advokatbyråer med stort fokus på affärsjuridik. Tillsammans är vi fler än 250 medarbetare på våra 14 kontor i Sverige och tre i Baltikum. Vi är en av Sveriges mest jämställda byråer och vårt engagemang sträcker sig utanför kontorets väggar.

Företag:

Fackförbundet ST

Om:

Fackförbundet ST är det ledande fackförbundet inom statlig sektor. Det vi huvudsakligen arbetar med är att organisera tjänstemän som är anställda inom statlig verksamhet. Fackförbundet ST:s idé är att alla på arbetsplatsen ska vara välkomna, oberoende av utbildning och befattning.

Företag:

Om:

Bright Advokat är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på juridisk rådgivning till bolag verksamma inom fastighetsbranschen. I vår roll som rådgivare hanterar vi såväl stora som komplexa uppdrag samt ger löpande rådgivning kopplad till våra klienters dagliga verksamhet. En stor del av vår verksamhet utgörs av fastighetstransaktioner och rådgivning i större fastighetsutvecklingsprojekt.

Företag:

Om:

Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i sex av Sveriges största städer. Vårt mål är att utveckla människor – både klienter och egna talanger – för framgångsrika affärer.

Företag:

Om:

Juridik är en del av Ifs kärnverksamhet och If har över 100 olika juristtjänster. I organisationen möts utöver jurister även matematiker, IT-utvecklare, ekonomer, försäljare, sjuksköterskor och många andra funktioner.

Företag:

Juridicum

Om:

Efter avlagd juristexamen finns flera möjliga karriärvägar. En av dessa är fortsatta studier, men inte som student utan som forskarstuderande i rättsvetenskap.

Företag:

Om:

Setterwalls är en av Sveriges främsta affärsjuridiska advokatbyråer och vår historia går tillbaka till 1878. Vi är väldigt stolta över de avtryck som Setterwallare har gjort genom åren. Och fortsätter att göra. Setterwalls har idag ett mycket gott renommé i branschen. Vi är topprankade av institut som Chambers and Partners och Legal 500.

Företag:

Om:

Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med internationell verksamhet fördelad på 21 kontor i Sverige, USA, Japan och Kina. Vår verksamhet etablerades redan 1860 och idag arbetar drygt 600 jurister på våra kontor runt om i världen.

Företag:

Om:

Foyen Advokatfirma är en av Sveriges största affärsjuridiska byrå inom projekt- och teknikrelaterade juridik. Vår nisch finns inom fastighet och bygg, energi och miljöteknik, gruvor och skogsnäring, offentlig sektor och infrastruktur.

Företag:

Om:

Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 68 kontor i 32 länder. Byrån anses vara bland de tio främsta i världen och rankades 2019 som den ledande advokatbyrån i UK av Acritas UK Law Firm Brand Index.

Företag:

Om:

Juridiska Föreningen är Stockholms universitets anrikaste studentförening och finns här för att förse våra medlemmar med ett studentliv värdigt vårt program. Detta inkluderar flera olika saker, bland annat erbjuder vi studieplatser och diverse olika aktiviteter för att förse studenterna med känslan av tillhörighet.

Företag:

Om:

KPMG är en arbetsplats för dig som vill göra skillnad. Vi är ett av världens ledande kunskapsföretag och en trygghet för våra kunder i den snabbrörliga värld de verkar i - vi förmedlar insikt och guidar på den förändringsresa de alla befinner sig på. Det kan handla om att förändra hela eller delar av en organisation och dess arbetssätt, hur man hanterar potentiella risker, cybersäkerhetshot eller hur man maximerar kundupplevelsen i en digitaliserad värld.

Företag:

Om:

Rätt position för dig som vill bidra till samhällsutvecklingen! Vi är en myndighet som är grundstenen i svensk ekonomi. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling.

Företag:

Om:

Since 1946 our lawyers and staff have worked across practices, industries, jurisdictions, and continents to provide clients with simple, actionable approaches to their most complex legal and business challenges, whether domestic or international. We support every client relationship with intellectual agility, commercial acumen, and a human touch.

Företag:

Om:

DLA Piper är en av världens största internationella advokatbyråer med kontor i över 40 länder. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder specialistkompetens inom alla delar av affärsjuridiken. Utbildningsprogram, secondments och pro bono-arbete är återkommande inslag i vår vardag.

Företag:

Om:

Svalner är Sveriges ledande oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning. Vi är över 70 medarbetare som arbetar inom företagsbeskattning och indirekta skatter, finansiell rådgivning samt redovisning. Vi erbjuder specialistkompetenser inom bland annat fastigheter, fåmansföretag, bank och finans, M&A samt private equity.

Företag:

Om:

Cirio etablerades 2019, men har en historia som sträcker sig tillbaka till 1918. Med 130 anställda har vi idag den kapacitet och kompetens som krävs för att ta innovativ legal rådgivning till en ny nivå. Vår målsättning är att forma den juridiska infrastrukturen för framtidens näringsliv och samhälle.

Företag:

Om:

Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå. Vad som skiljer oss från andra arbetsgivare är att vi erbjuder våra kunder juridik på ett nytt, enklare och mer begripligt sätt. Vi är också rikstäckande och har medarbetare på de flesta orter i Sverige.

Företag:

Om:

Vi på Harvest Advokatbyrå håller främst på med bank- och finansrätt samt aktiemarknadsrätt. Det är rättsområden i konstant förändring som påverkar de flesta som på något sätt hanterar pengar, värdepapper eller transaktioner. Våra klienter är främst aktörer på finansmarknader runt om i världen som vi hjälper med alla möjliga typer av frågor, exempelvis med regelefterlevnad, biträde vid tillståndsansökningar och löpande rådgivning

Företag:

Om:

Women’s Career Network (WCN) är en ideell organisation som vänder sig till kvinnliga studenter inom juridik och ekonomi. Nätverket grundades i Stockholm år 2015 och har idag ungefär 2000 medlemmar i Sverige, Finland, Schweiz och Australien.

Företag:

Om:

Välkommen till MAQS, byrån som drivs av att skapa nytta och växer av att lyfta såväl varandra som kund. Kunskap, samarbete och gemenskap har ett sömlöst flöde genom hela organisationen. Vi ser långsiktigt på verksamhet, relationer och medarbetare med hållbarhet i fokus.

Företag:

Om:

En stor del av våra närmare 500 medarbetare är jurister och arbetar bland annat med förhandlingar, rådgivning och processer. Som arbetsrättsjurist på något av våra förbund tar du tidigt ett stort ansvar. Arbetsuppgifterna är både omväxlande och utvecklande och en del av förbunden anställer också nyutexaminerade jurister.