Intervjuer & Nyheter

Global advokatbyrå med samhällsansvar

Linklaters är en global affärsjuridisk byrå som erbjuder juridisk rådgivning till världsledande företag, finansiella institutioner och organisationer i de allra mest komplexa transaktionerna och affärerna. Med kontor strategiskt placerade i världens alla stora affärs- och finanscentra har vi möjlighet att erbjuda en unik service till våra klienter runt om i hela världen.

Tävlingar 2020

Flera av utställarna har roliga tävlingar som ni inte vill missa! Tävlingarna kommer presenteras under dagen. Ni hittar även alla tävlingar i vår sparade story samt på vår hemsida!

Uppdatering inför mässan

Juristdagarna har redan smygstartat med exklusiva kontaktsamtal hela veckan och imorgon har vi Juridikpodden på plats med våra favoriter Mårten Schultz och Tove Lindgren! Detta kommer du kunna följa både från Juristernas Hus och hemifrån. Vår digitala mässa äger rum på torsdag den 15 oktober med ett fullspäckat schema kl 10-16.

Projektledarna för Juristdagarna

Vi heter Filippa Michelle Kronsporre och Natalia Jelisic och det är vi som är projektledare för Juristdagarna. Det innebär att vi har ett övergripande ansvar för hela projektet och att vi arbetar tillsammans med Ledningsgruppen för att se till att årets Juristdagarna blir det bästa hittills, trots rådande omständigheter.

Juristdagarna 15 oktober 2020

Juristdagarna är en fantastisk marknadsplats där företag och studenter kan mötas. Den är också ett forum för samtal och dialog, med utställare som är aktiva inom juridikens alla områden, bland annat affärsjuridik, skatterätt, förvaltningsrätt, familjerätt och brottmål.