Juristdagarna 15 oktober 2020

Juristdagarna är en fantastisk marknadsplats där företag och studenter kan mötas. Den är också ett forum för samtal och dialog, med utställare som är aktiva inom juridikens alla områden, bland annat affärsjuridik, skatterätt, förvaltningsrätt, familjerätt och brottmål. Här kan du prata med arbetsgivaren som fångat ditt intresse lite extra, upptäcka företag du aldrig stött på innan och hitta mängder av spännande arbetstillfällen! I år kan Juristdagarna för första gången på 38 år inte arrangeras i fysisk form.

Istället för att ställa in, ställer Juristdagarna om till en digital mässa (15 oktober).

På den digitala mässan kommer vi att arrangera högaktuella seminarier och samtal, intervjusessioner, videopitcher, företagspresentationer och sammanställa all info du behöver om vilka arbetsmöjligheter som finns hos våra utställare. Du kommer kunna sitta hemma och utan kostnad genom Juristdagarnas plattform ta del av välproducerade samtal som spelas in och livesänds. Du har även möjlighet att boka intervjusessioner med företag och vara med på livesända aktiviteter under hela dagen.

Planeringen inför Juristdagarna är i full gång. Glöm inte att regelbundet kolla in vår hemsida juristdagarna.se och följa oss på Instagram, Facebook och LinkedIn @juristdagarna. Här uppdaterar vi kontinuerligt och fortlöpande om allt som rör Juristdagarna. Vad håller vi i ledningsgruppen på med för tillfället? När öppnar viktiga ansökningar? Vilka är årets utställare? In och följ för att inte missa något!

Vi ses på Juristdagarna 2020, digitalt!

/ Filippa Michelle Kronsporre Projektledare, Juristdagarna