Ledningsgruppen

Filippa Michelle Kronsporre

Projektledare

Om mig

Jag är marknadssekreterare för Juridiska Föreningen och projektledare för Juristdagarna, vilket innebär ett övergripande ansvar för hela projektet. Jag arbetar tillsammans med Ledningsgruppen för att se till att årets Juristdagarna blir det bästa hittills, trots rådande omständigheter.

Den digitala mässan kommer bjuda på allt från högaktuella seminarier och samtal, videopitcher och företagspresentationer till spännande tävlingar med fina priser. Du kommer kunna sitta hemma ta del av välproducerade samtal som spelas in och livesänds genom Juristdagarnas plattform. Du har även möjlighet att boka intervjusessioner med företag och ställa frågor till en potentiell arbetsgivare!

Natalia Jelisic

Projektledare

Om mig

Jag, tillsammans med Filippa Michelle Kronsporre, är projektledare för Juristdagarna, vilket innebär att vi har ett övergripande ansvar för hela projektet. Vi arbetar tillsammans med Ledningsgruppen för att se till att årets Juristdagarna blir det bästa hittills, trots rådande omständigheter.

Den digitala mässan kommer bjuda på allt från högaktuella seminarier och samtal, videopitcher och företagspresentationer till spännande tävlingar med fina priser. Du kommer kunna sitta hemma i din soffa ta del av välproducerade samtal som spelas in och livesänds genom Juristdagarnas plattform. Du har även möjlighet att boka intervjusessioner med företag och ställa frågor till en potentiell arbetsgivare!

Filippa Idsäter

Chefredaktör

Om mig

- Jag är redaktör för mässkatalogen där information om bland annat våra utställare finns.

Vad är det bästa med juristdagarna enligt dig?

- Möjligheten att bli inspirerad, knyta kontakter, få tips och råd inför jobbsökande samt lära sig mer om hur arbetsmarknaden för jurister ser ut.

Louise Stridsman

Marknadsföringsansvarig

Om mig

Jag ansvarar för sociala medier, vilket innebär att jag publicerar allt som har med JD2020 att göra på våra plattformar. Det bästa med juristdagarna är enligt mig att få en inblick i vilka möjligheter som finns på arbetsmarknaden som jurist.

Madelene Nilsson

Marknadsföringsansvarig

Om mig

- Jag är ansvarig för sociala medier, så jag publicerar allt som har med JD2020 att göra på våra plattformar.

Vad är det bästa med juristdagarna enligt dig?

- Att få knyta kontakter och få en insyn i de olika möjligheterna som väntar efter examen.

Paulina Östlund

Utställaransvarig

Om mig

Jag ingår i utställarutskottet, vilket innebär att jag ansvarar för att boka in utställare till mässan. Det bästa med juristdagarna är, enligt mig att få skapa kontakter och få en inblick i det juridiska arbetslivet samt sätta ihop en riktigt bra mässa för att kunna ge alla studenter möjlighet till detsamma.

Louise Friberg

Eventansvarig

Om mig

- Mitt ansvarsområde omfattar event omkring mässan och kontaktsamtalen.

Vad är det bästa med juristdagarna enligt dig?

- Det bästa är att träffa nya personer å planera event!

Liv von Haartman

Eventansvarig

Om mig

Vad är det bästa med juristdagarna enligt dig?

- Att få en sån fantastisk möjlighet att träffa en massor med potentiella framtida arbetsgivare och få en inblick i hur mycket olika roliga saker man kan jobba med som jurist!

Lucas Högsander

Webbansvarig

Om mig

- Jag har ansvaret för hemsidan, alltså där mässan kommer ta plats i år.

Vad är det bästa med juristdagarna enligt dig?

- Att få kontakt med byråer men även att få information och tips som kan hjälpa i framtiden.

Linn La

Webbansvarig

Om mig

- Mitt ansvarsområde omfattar hemsidan men främst fotografering och filmning.

Vad är det bästa med juristdagarna enligt dig?

- Möjligheten att få knyta kontakt med potentiella arbetsgivare!